• darkblurbg

Wil je op een effectieve manier de huid verstrakken maar houden operatieve ingrepen en behandelingen met injectables en/ of botox je tegen? Plasmalift is een uniek alternatief!

 

Wat is plasma

 

Een plasmabehandeling is een volledig veilige technologie voor professionele cosmetische behandelingen. Een fantastisch alternatief voor chirurgische ingrepen waarbij snijden of injecties overbodig worden. Een plasmabehandeling zorgt voor lifting, rimpelvervaging en huidverstrakking. Een behandeling geeft direct zichtbare resultaten en heeft tegelijkertijd een positief effect op langere termijn. Een plasmabehandeling zorgt namelijk indirect ook voor stimulatie in de diepere huidlagen en bevordert daardoor de aanmaak van collageen en elastine vezels. 

 

Ik werk met het Philon plasma apparaat. Dit apparaat is voorzien van de nieuwste technologie en werkt op basis van plasma (geladen moleculen). Dit proces "verdampt" de bovenste huidlaag en geeft daardoor direct een samentrekkend effect op de huid. Een veilige, laagdrempelige en effectieve manier om overtollig huid en huidveroudering aan de pakken.

 

De behandeling

 

Voordat je wordt behandeld krijg je een uitgebreid consult. Hierin bespreken we of er geen (medische) bezwaren zijn tegen deze behandeling en wat jouw wensen zijn. Vervolgens maken we een behandelplan. Bij de plasmabehandeling wordt het te behandelen gebied verdoofd met een verdovingscréme. De verdovingscréme wordt 30 minuten voor de behandeling aangebracht. De plasmapen wordt net boven de huid gehouden en een geladen boog plasma wordt gecreëerd en afgegeven aan de huid. Met een specifieke behandeltechniek wordt het betreffende gebied puntsgewijs behandeld waardoor er met precisie gewerkt kan worden. Als reactie op deze afgifte van plasma trekken de huidvezels direct samen waardoor er een liftend en verstrakkend effect ontstaat zonder diepe en agressieve werking op de huid of littekenvorming.

 

Effect van de behandeling

 

Kort na de behandeling heeft de huid hersteltijd nodig. Houd ook in de eerste dagen rekening met zwelling. Zodra de korstjes er af vallen ontstaat er een nieuwe huid die goed beschermd moet worden. In de maanden na de behandeling gaat de huid in verschillende huidlagen aan de slag. Naast het liftende, verstrakkende en huidverbeterende effect zorgt de plasmamethode tegelijkertijd voor biostimulatie in de diepere huidlagen. Dit stimuleert de aanmaak van nieuwe collageen- en elastine vezels en geeft de huid opnieuw stevigheid en volume.

 

Belangrijk: 24u van tevoren geen koffie, groene thee of alcohol. Op de dag van de (oog)behandeling geen contactlenzen in. Houd rekening met zwelling in de eerste vier dagen na de behandeling. Na een aantal dagen vallen de korstjes er af en ben je weer wat meer toonbaar.